VÅRT RABATTSYSTEM – FÅ UPP TILL 15%

Försäkringarna delas in i två grupper; huvudförsäkringar och övriga försäkringar. Våra huvudförsäkringar är Villahemförsäkring, Hemförsäkring, Fritidshusförsäkring, Bilförsäkring, Sjukvårdsförsäkring samt Barn- och ungdomsförsäkring.

 Din samlingsrabatt:

1 huvudförsäkring + valfritt antal övriga försäkringar = 0% rabatt

2 huvudförsäkringar + valfritt antal övriga försäkringar = 10% rabatt på alla försäkringar förutom barn- och sjukvårdsförsäkring

3 huvudförsäkringar + valfritt antal övriga försäkringar = 15% rabatt på alla försäkringar förutom barn- och sjukvårdsförsäkring

Om du vill veta mer om vårt rabattsystem kan du kontakta oss på telefon 0771-626 010 eller e-post forsakring@villaagarna.se

Vad kostar din bilförsäkring att köpa hos Villaägarna? Se ditt pris på några sekunder här

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR TILL FÖRSÄKRINGSSERVICE

Tyvärr finns det ingen försäkring som täcker för alla skadehändelser, utan alla försäkringsbolag utgår från villkor/omfattning och skadeförlopp. Det finns även medlemmar som missförstått begreppet kring skada och tror att rent underhåll på ett hus t e x byta tak när det blivit för gammalt/dränera om grunden på huset et c skall täckas av försäkringen. Men det handlar om ett normalt underhåll på en fastighet och är inte ett försäkringsärende.

För att registrera ett autogirokonto gör du enklast i att använda dig av E-legitimation eller mobilt bank-id. På https://www.gjensidige.se/forsakring/kundservice/fragor-och-svar-om-forsakring#autogiro finner du en förklaring på hur du registrerar dig.

När du säljer ditt fordon avslutas din försäkring, ofta finns det då försäkringspremie som du inte utnyttjat. För att få summan återbetalad behöver du kontakta oss per telefon och ange vilket kontonummer vi kan återbetala pengarna till. Om du inte önskar återbetalning till konto kommer vi att sända dig en utbetalningsavi.

Det snabbaste och mest effektiva sättet att anmäla en skada är att kontakta vår skadeavdelning per telefon. De kommer be dig att beskriva vad som hänt och därefter hjälpa dig på bästa sätt möjligt.

Numret till vår skadeavdelning är 0771 – 326 326, välj knappval skada.

Om du tecknar två eller fler försäkringar hos oss kan du få rabatt på försäkringarnas pris. Du kan få upp till 15 % rabatt på alla dina försäkringar.

Våra försäkringar är en medlemsförmån. Försäkringarnas villkor är speciellt framtagna utefter vad våra medlemmar önskar.

© Copyright - Villaägarnas FörsäkringsService