Säker semester på fickan

Vi ger dig de bästa råden för en trygg och säker semester

Har du planer på att köra söderut? Då måste du ha koll på vilken säkerhetsutrustning du behöver ha i bilen. Eller går resan till USA eller Thailand? I så fall kan det vara bra att känna till visumreglerna, vilka vaccinationer som krävs och vilka de vanligaste skadorna är dit du ska.

Utifrån ditt val av resmål, transportmedel och vem som reser med dig, kan vi erbjuda dig de bästa råden för en trygg och säker semester. Här har du också möjlighet att testa dina kunskaper om landet du åker till. Vet du till exempel vilken svensk som badade i Fontana di Trevi i Italiens huvudstad, Rom?

Skapa din egen digitala semesterguide

Med hjälp av vår nya tjänst Säker semester har du alltid nyttig information snabbt till hands. Vi ger dig tips på de bästa sevärdheterna, finaste stränderna, tips för en rundresa eller aktiv semester. För både familjen och paret. Du får dessutom tips på hur du bäst skyddar ditt hem medan du är borta.

Surfa in på sakersemester.se och hitta din nästa semester bland svenskarnas mest populära resmål.

Har då frågor så hjälper vi gärna till. Ring 010-483 99 48.

Så här fungerar det:

1 Surfa in på Sakersemester.se

2 Välj destination och vilken typ av semester du planerar

3 Vi skickar din personliga semesterguide!